De verkoop of verhuur van onroerend goed is maatwerk.

Door onze jarenlange ervaring in “Parkeervastgoed” hebben wij – als onafhankelijk adviesbureau – een uitstekend en goed opererend netwerk opgebouwd voor de bemiddeling van vastgoed.

Waarom adviesbureau Omega inschakelen voor vastgoed bemiddeling?
De vraagstelling van onze opdrachtgevers heeft geen betrekking op de easy-going projecten. Dit soort projecten gaan als het ware vanzelf en daarvoor heeft men onze specialistische bemiddeling niet nodig. Adviesbureau Omega wordt ingeschakeld voor de uitdagende vastgoedprojecten waar onze clientèle in vastlopen. Het is dankzij onze aanpak dat wij het vastlopen ombuigen in een succesvolle vastgoed bemiddeling.

Ieder project heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waarbij de juiste benodigde partners (financiers, beleggers, mede ontwikkelaars , bouwbedrijven, toekomstige huurders) essentieel zijn om een vastgoed project succesvol te kunnen realiseren.

Onze expertise is gericht om projecten vlot te trekken met voor alle partijen bevredigde resultaten. Het betreft veelal projecten die al bijna waren afgeschreven.

De vastgoedwaarde van Omega

1. No cure, no pay
2. Uitstekend netwerk

3. Anders denken
4. Betrokkenheid
5. Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid & No cure no pay
Onze onafhankelijkheid en betrokkenheid zijn van primair en onderscheidend belang om resultaten te kunnen behalen. Het is daarom dat wij bij vastgoedbemiddeling uitgaan van het no cure no pay principe.

Wilt u uw vastgoedproject vlottrekken op basis van no cure no pay? Neem dan contact op en parkeer uw project bij Omega.