Adviesbureau Omega levert waardevolle, unieke en duurzame parkeeroplossingen die projecten haalbaar maken en daarin het optimale voor de klant bereiken; Parkeeradvies met een haalbaarheidsgarantie.

Ruimte wordt schaarser en duurder en daarmee neemt parkeren een steeds belangrijkere plaats in de bebouwde omgeving in. Slimme oplossingen voor de parkeerproblematiek kunnen veel ruimte, geld en tijd besparen en tevens bijdragen aan verbetering van leefklimaat en sociale veiligheid.

Adviesbureau Omega biedt al meer dan 17 jaar de best mogelijke oplossing aangaande de Parkeerbalans, Ontwerp, Toetsing normen, Exploitatie , Mechanisch parkeren, Fietsparkeren, Deelmobiliteit en Vastgoed.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van adviesbureau Omega of wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact op middels het formulier hier onder of via:
+31341 279774 
Info@schaikomega.com

Elk project is haalbaar wanneer u het bij Omega parkeert.

Nieuwe website


Beste bezoeker,

Leuk dat u onze website bezoekt! We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website die in oktober 2023 wordt gepresenteerd. Deze site zal onder andere onze nieuwste artikelen, referentieprojecten, uitbreiding van diensten en ons team bevatten. In de tussentijd worden onze referenties en nieuwsitems netjes bijgehouden. Zowel op de website als onze LinkedIn pagina. Wilt u nu alvast de laatste informatie van Adviesbureau Omega ontvangen? Laat een bericht achter onder aan de website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedankt voor uw interesse!

Team Omega- Parkeren en Mobiliteit

This will close in 180 seconds