" Parkeren, mobiliteit en verkeer "

over omega

Maak kennis met adviesbureau Omega

De Omega Kernwaarden

Betrokkenheid

Excellentie

Creativiteit

Ervaring

Kennis

OVEROMEGA

Slimme oplossingen voor parkeerproblematiek

Bij Adviesbureau Omega hebben we gedurende 20 succesvolle jaren een stempel gedrukt op het gebied van parkeer-, mobiliteits- en verkeersadvies. Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 1.300 succesvol afgeronde projecten hebben we bewezen dat geen enkel project te groot of te klein is om haalbaar te zijn wanneer je het aan Omega toevertrouwt.

Missie

Onze missie is met toewijding, betrokkenheid en excellentie waardevolle, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van parkeren, mobiliteit en verkeer. Wij maken projecten haalbaar en voegen waarde toe aan het optimaliseren van de mobiliteitsomgeving, gedreven door creativiteit, ervaring en diepgaande kennis.

Visie

Onze visie is internationaal bij te dragen aan een verbeterd leefklimaat en de sociale veiligheid van burgers door slimme en waardevolle oplossingen te bieden voor de uitdagingen op het gebied van parkeren, mobiliteit en verkeer. Hierbij streven we voortdurend naar excellentie en betrokkenheid, waarbij we creativiteit stimuleren en gebruikmaken van onze uitgebreide ervaring en kennis. Op deze manier niet alleen geld en tijd besparen we voor opdrachtgevers en gebruikers, maar dragen we ook actief bij aan duurzame en efficiënte stedelijke ontwikkelingen, waardoor we waarde toevoegen aan de samenleving.

0
Projecten afgerond
0
Jaar ervaring
0
Opdrachtgevers
0
Specialisten

Ons Team

Bij Omega hebben wij een team samengesteld met parkeer-, mobiliteit- en verkeersexperts, een architect en specialisten op het gebied van marketing en communicatie.  Een project vereist expertise op meerdere fronten, en daarom hebben we een hechte groep samengesteld die een divers scala aan vaardigheden en kennis inbrengt.

Onze gezamenlijke foto gaat verder dan een plaatje; het symboliseert de eenheid en samenwerking die nodig zijn om elk project tot een succes te maken. Elk lid van ons team draagt bij aan het gezamenlijke doel: het optimaliseren van mobiliteit, parkeer en verkeer. Onze kernwaarden, zoals betrokkenheid, excellentie, creativiteit, ervaring en kennis, vormen het fundament van ons werk.

We geloven dat het meer vergt dan individuele expertise om een project haalbaar te maken. Het vergt een team dat zich inzet voor het gemeenschappelijke doel, met toewijding en betrokkenheid bij elke stap van het proces.

Onze opdrachtgevers