Anders denken over parkeren. Het is met precies deze gedachten dat wij onze beloften kunnen waarmaken: elk project is haalbaar wanneer u het bij Omega parkeert! Benieuwd wat dit anders denken inhoudt? Ontdek het in onze artikelen.

Anders denken over parkeren- deelmobiliteit

Het vraagstuk deelmobiliteit is nauw verwant aan het parkeervraagstuk en biedt prachtige mogelijkheden voor ontwikkelaar, gemeente, bewoners en gebruikers. Belangrijk is wel de toepassing van deelmobiliteit in alle facetten van het parkeren; van de parkeerbalansen het ontwerp, tot en met de exploitatie. Voor zowel grote en kleine, als nieuwe en reeds bestaande projecten hebben wij…

Anders denken over parkeren: Tijd voor nieuwe parkeernormen

Tijd voor nieuwe parkeernormen- Omega parkeeradvies. In de praktijk blijkt echter vaak dat de gemeentelijke parkeernormen veelal niet aansluiten bij de daadwerkelijke parkeerbehoefte en steeds meer gemeente accepteren dat. Mits goed onderbouwd accepteren gemeenten een afwijkende parkeernorm.

Anders denken over parkeren: mechanisch parkeren

Anders denken over parkeren: mechanisch parkeren Jerphaas van Schaik, directeur-eigenaar van Adviesbureau Omega, geeft elke maand in de rubriek Anders denken over parkeren, zijn blik op de wereld van het parkeren. Deze maand; Mechanisch parkeren. Ruimte besparende parkeer oplossingen: Zodra de financiële haalbaarheid moeilijk wordt of het aantal parkeerplaatsen niet voldoet, kan het aanwenden van…


Onze artikelen blijven volgen?

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Nieuwe website


Beste bezoeker,

Leuk dat u onze website bezoekt! We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website die in oktober 2023 wordt gepresenteerd. Deze site zal onder andere onze nieuwste artikelen, referentieprojecten, uitbreiding van diensten en ons team bevatten. In de tussentijd worden onze referenties en nieuwsitems netjes bijgehouden. Zowel op de website als onze LinkedIn pagina. Wilt u nu alvast de laatste informatie van Adviesbureau Omega ontvangen? Laat een bericht achter onder aan de website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedankt voor uw interesse!

Team Omega- Parkeren en Mobiliteit

This will close in 180 seconds