" Parkeren, mobiliteit en verkeer "

Exploitatie en beheer en bedrijfsplan

In de exploitatieberekening worden cruciale financiële elementen zoals prognoses, investeringen en exploitatiekosten en -opbrengsten zorgvuldig geanalyseerd. Dit krijgt verdere ondersteuning via een op maat geschreven Beheer en Bedrijfsplan, dat alle essentiële aspecten omvat: van doelgroep analyse, dienstenaanbod, concurrentieanalyse, marketingstrategie tot operationele procedures

Exploitatieplan

In ons exploitatieplan gaan we diepgaand in op de financiële levenslijn van elk parkeerproject. Deze analyse omvat gedetailleerde prognoses, investeringsoverwegingen en een grondige evaluatie van exploitatiekosten en -opbrengsten. Hierbij kijken we niet alleen naar oppervlakkige financiële vooruitzichten, maar gaan we tot in detail met grondige prognoses, diepgaande investeringsanalyses, en een uitgebreide evaluatie van factoren zoals bezettingsgraden, dubbelgebruik van parkeerplaatsen, tarieven, opbrengsten, benodigde uitrusting, exploitatiekosten, bruto aanvangsrendement (BAR), netto aanvangsrendement (NAR), en exploitatieresultaten.

Beheer en Bedrijfsplan

Ons beheer- en bedrijfsplan is meer dan een document; het is een allesomvattende blauwdruk van ons plan, gericht op alle cruciale facetten van parkeerbeheer. Van doelgroep analyse tot dienstenaanbod, van concurrentieanalyse tot marketingstrategieën en operationele procedures, en tot slot de planning en control cyclus – alles is gedetailleerd opgenomen in dit doordachte plan. We streven ernaar om niet alleen financiële levensvatbaarheid te waarborgen, maar ook om efficiënt beheer te ondersteunen en het project te optimaliseren voor duurzaam succes.

Wij gaan verder dan alleen het verstrekken van cijfers en prognoses. Onze expertise komt tot uiting in de gedetailleerde aanpak die we hanteren om een solide basis te leggen voor het succesvol beheren en exploiteren van parkeervoorzieningen. Of het nu gaat om het waarborgen van financiële levensvatbaarheid, het optimaliseren van exploitatiestrategieën of het ondersteunen van efficiënt beheer, wij staan klaar om onze cliënten te begeleiden bij elke stap van het proces.

Deze klanten gingen u voor

REFERENTIES

Waarom kiezen onze klanten voor Omega?

“Wij werken al vele jaren met Adviesbureau Omega samen, enerzijds betreft dit advisering in parkeeroplossingen en anderzijds in de bemiddeling van transacties in onroerend goed.
Han Kleinjan
De Brug Vastgoed
"REB Projects werkt naar volle tevredenheid met Omega sinds 2016 samen als het gaat om parkeer vraagstukken, van adviezen in de ontwikkel- en vergunningsfase tot technische ontwerp oplossingen voor parkeergarages, parkeer systemen en alle gerelateerde vraagstukken."
René Vonk
REB Projects