" Parkeren, mobiliteit en verkeer "

Vastgoed vervreemding

Met uitgebreide ervaring in het parkeervastgoed bieden wij bemiddeling, vervreemding en waardebepaling van parkeervastgoed. Ons sterk opererend netwerk richt zich op uitdagende vastgoedprojecten waar opdrachtgevers vastlopen. Onze expertise is gericht op het succesvol vlot trekken van projecten, zelfs bij diegene die bijna waren afgeschreven.

Verkoop of verhuur van onroerend goed is een complex proces dat maatwerk vereist. Als onafhankelijk adviesbureau hebben we door de jaren heen een uitstekend netwerk opgebouwd voor de bemiddeling van vastgoed, met een focus op parkeervastgoed. Onze dienstverlening wordt ingezet voor uitdagende vastgoedprojecten waar onze opdrachtgevers vastlopen. Het is onze unieke aanpak die vastgelopen projecten transformeert in succesvolle vastgoedbemiddeling.

Elk project heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de juiste partners zoals financiers, beleggers, mede-ontwikkelaars, bouwbedrijven en toekomstige huurders van essentieel belang zijn voor een succesvolle realisatie. Onze expertise is gericht op het vlot trekken van projecten met bevredigende resultaten voor alle betrokken partijen, vaak betreffende projecten die bijna waren afgeschreven.

Bij Omega waarderen we onze onafhankelijkheid en betrokkenheid als cruciale aspecten om succes te behalen. Daarom hanteren we bij vastgoedbemiddeling het principe van “no cure, no pay“. Dit benadrukt onze toewijding aan het behalen van resultaten voor onze opdrachtgevers zonder initiële kosten bij afwezigheid van succes.

Deze klanten gingen u voor

REFERENTIES

Waarom kiezen onze klanten voor Omega?

“Wij werken al vele jaren met Adviesbureau Omega samen, enerzijds betreft dit advisering in parkeeroplossingen en anderzijds in de bemiddeling van transacties in onroerend goed.
Han Kleinjan
De Brug Vastgoed
"REB Projects werkt naar volle tevredenheid met Omega sinds 2016 samen als het gaat om parkeer vraagstukken, van adviezen in de ontwikkel- en vergunningsfase tot technische ontwerp oplossingen voor parkeergarages, parkeer systemen en alle gerelateerde vraagstukken."
René Vonk
REB Projects