" Parkeren, mobiliteit en verkeer "

Toetsing en optimalisatie

Als adviesbureau toetsen wij het ontwerp van uw parkeervoorziening aan de NEN 2443. De resultaten bieden niet alleen een concreet overzicht, maar werpen ook helder licht op de mogelijkheden van de garage. Verkrijg vertrouwen voor de volgende stappen in uw project. Of het nu gaat om het volledig behalen van de normen voor haalbaarheid of om een functionele garage die nog niet volledig voldoet, onze toetsing zorgt voor een geoptimaliseerde balans en geeft u het vertrouwen om verder te gaan.

Toetsing van het ontwerp van een parkeervoorziening is essentieel om te beoordelen of het voldoet aan landelijke normen en voorschriften en tegelijkertijd functioneel is voor het project. Onze specialisatie in toetsing omvat verschillende aspecten, waaronder voorschriften van Bouw en Woningtoezicht, gemeentelijke bouwverordening, het bouwbesluit, de NEN 2443, evenals voorschriften van bevoegd gezag, de brandweer en de APV. Door ervaring in het toetsen van toonaangevende projecten hebben wij de expertise ontwikkeld om in mogelijkheden te denken en een optimaal resultaat na te streven. Ons doel is om de toetsing in harmonie te brengen met zowel de naleving van normen als de functionaliteit, waardoor het project haalbaar wordt en een waardevol vastgoedproduct wordt gerealiseerd.

Deze toetsing is van fundamenteel belang om eventuele ontwerpfouten vroegtijdig te ontdekken en aan te passen, waardoor zowel aan de normen wordt voldaan als een goed functionerend en optimaal projectresultaat wordt bereikt. Kortom, Toetsing aan de Normen biedt een grondige analyse, creëert een gebalanceerde basis en geeft u het vertrouwen om met succes verder te gaan in uw project.

Deze klanten gingen u voor

REFERENTIES

Waarom kiezen onze klanten voor Omega?

“Wij werken al vele jaren met Adviesbureau Omega samen, enerzijds betreft dit advisering in parkeeroplossingen en anderzijds in de bemiddeling van transacties in onroerend goed.
Han Kleinjan
De Brug Vastgoed
"REB Projects werkt naar volle tevredenheid met Omega sinds 2016 samen als het gaat om parkeer vraagstukken, van adviezen in de ontwikkel- en vergunningsfase tot technische ontwerp oplossingen voor parkeergarages, parkeer systemen en alle gerelateerde vraagstukken."
René Vonk
REB Projects