" Parkeren, mobiliteit en verkeer "

Ontwerp

In samenwerking met onze eigen architect ontwerpen we parkeergarages, mobiliteitshubs en parkeerterreinen. Of het nu gaat om auto’s, fietsen of diverse vormen van deelmobiliteit, wij streven naar functionele en geïntegreerde ontwerpen die naadloos aansluiten op de behoeften het  project.

Het ontwerp van de parkeervoorziening ontstaat uit een diepgaande analyse van de parkeer- en mobiliteitsbehoeften, zoals onthuld in de parkeer- en mobiliteitsbalans. Hierbij richten we ons niet alleen op de kwantiteit van parkeerplaatsen, maar ook op de optimalisatie van mobiliteitsoplossingen die passen bij de specifieke eisen van het project.

Ons ontwerp is altijd maatwerk, in samenwerking met onze eigen architect of de architect die al betrokken is bij het project, en draagt bij aan de haalbaarheid en optimalisatie ervan.

Om het juiste ontwerp te adviseren, analyseren we vragen en opties zoals de vormgeving (op maaiveld, bovengronds of ondergronds), het parkeersysteem (traditioneel, automatisch, semi-automatisch), en het creëren van mogelijkheden die passen bij de doelen van het project. Hierbij kijken we niet alleen naar de parkeerbalans maar streven we naar totale optimalisatie, waarbij voldaan wordt aan voorschriften en normen en tegelijkertijd gezocht wordt naar het meest optimale ontwerp voor een positief exploitatieresultaat. Creativiteit en ervaring spelen hierbij een onderscheidende rol.

Onze ontwerpen zijn altijd gebaseerd op inpasbaarheid, haalbaarheid en een financieel gunstig ontwerp. Door de jaren heen hebben wij bewezen dat het creëren van een goed ontwerp cruciaal is voor de haalbaarheid van een project en het realiseren van een duurzame parkeervoorziening.

Deze klanten gingen u voor

REFERENTIES

Waarom kiezen onze klanten voor Omega?

“Wij werken al vele jaren met Adviesbureau Omega samen, enerzijds betreft dit advisering in parkeeroplossingen en anderzijds in de bemiddeling van transacties in onroerend goed.
Han Kleinjan
De Brug Vastgoed
"REB Projects werkt naar volle tevredenheid met Omega sinds 2016 samen als het gaat om parkeer vraagstukken, van adviezen in de ontwikkel- en vergunningsfase tot technische ontwerp oplossingen voor parkeergarages, parkeer systemen en alle gerelateerde vraagstukken."
René Vonk
REB Projects