" Parkeren, mobiliteit en verkeer "

Verkeerskundige studies en planning

Onze diensten op het gebied van verkeer streven naar uitgebreide verkeerskundige studies en planning, met een specifieke focus op het optimaliseren van doorstroming en veiligheid, en bijzondere aandacht voor gebiedsontsluiting. We beschikken over deskundigheid op het gebied van verkeersonderzoek om doeltreffende oplossingen te ontwerpen, waarbij we grondig de ruimtelijke impact op verkeer en mobiliteit analyseren.

Net als bij gebieds- en locatieontwikkeling, bieden onze diensten op het gebied van verkeer een breed scala aan subonderdelen. Of het nu gaat om het verbeteren van verkeersstromen, het ontwikkelen van veilige gebiedsontsluitingen of het uitvoeren van gedegen verkeersonderzoek, wij streven naar een integrale aanpak. In samenwerking met zowel gemeenten als projectontwikkelaars streven we naar duurzame oplossingen die een positieve impact hebben op de mobiliteit en leefbaarheid van een gebied.

Deze klanten gingen u voor

REFERENTIES

Waarom kiezen onze klanten voor Omega?

“Wij werken al vele jaren met Adviesbureau Omega samen, enerzijds betreft dit advisering in parkeeroplossingen en anderzijds in de bemiddeling van transacties in onroerend goed.
Han Kleinjan
De Brug Vastgoed
"REB Projects werkt naar volle tevredenheid met Omega sinds 2016 samen als het gaat om parkeer vraagstukken, van adviezen in de ontwikkel- en vergunningsfase tot technische ontwerp oplossingen voor parkeergarages, parkeer systemen en alle gerelateerde vraagstukken."
René Vonk
REB Projects